Когато стана ясна диагнозата на крал Чарлз, принц Хари незабавно се качи на самолета

...
Когато стана ясна диагнозата на крал Чарлз, принц Хари незабавно се качи на самолета
Коментари Харесай

Принц Хари отговори: Стопля ли отношенията със семейството си?

Когато стана ясна диагнозата на крал Чарлз,  принц Хари незабавно се качи на самолета от Калифорния до Обединеното кралство, с цел да види татко си - позитивен знак след години на напрежение сред херцога на Съсекс и кралското семейство. 

Вътрешен човек от двореца сподели пред PEOPLE извънредно, че и бащата, и синът са подхванали „ бебешки стъпки “, с цел да поправят раздраната си връзка. 
                             

„ Сигурен съм, че беше прочувствено изтощително и за двамата, само че беше стъпка в вярната посока “ , прибавя източникът за късото им посещаване.

Когато отлетял през нощта от Лос Анджелис, принц Хари желал да получи повече от 30-те минути, които му били отредени, преди да се върне в Калифорния на идващия ден. Той бил признателен, че може да приказва непосредствено с татко си и да покаже своята поддръжка към него. 

39-годишният принц Хари говори за срещата си с крал Чарлз, 75, в Good Morning America. Когато го попитаха по какъв начин е научил за диагнозата рак на татко си, Хари отговори: „ Говорих с него. Качих се на самолета и отидох да го видя незабавно щом можах. “ 
                             

" Вижте, обичам фамилията си. Фактът, че съумях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам малко време с него, признателен съм за това " , сподели Хари в изявлението. 

Що се отнася до това дали диагнозата на крал Чарлз може да има сплотяващ резултат върху кралското семейство, Хари отговори: „ Абсолютно. Да, сигурен съм. Във всички фамилии го виждам на ежедневна база, силата на фамилната единица се сплотява. "  
                             

Но макар че има признаци на помиряване сред принц Хари и татко му, пътуването му до Обединеното кралство не включваше среща с брат му, принц Уилям , макар че се счита, че херцогът на Съсекс се е свързал с принца на Уелс.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР